De doelstellingen van CNH zijn gericht op het bevorderen van de digitale informatie-uitwisseling binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector. CNH richt zich primair op de professionals en organisaties binnen deze sector.

Ons centrale thema:

Leren, werken en (bij)blijven binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector. 

Naast het bevorderen van de kennisdeling binnen de Nederlandse  zorg- en welzijnssector wil CNH als onafhankelijke organisatie een bijdrage leveren aan de positieve beeldvorming van het leren, werken en (bij)blijven binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector.

Van opleiding tot baan  

Een baan binnen de zorg- en welzijnssector begint meestal met het volgen van een relevante opleiding. Tot 2014 heeft CNH ondersteuning geboden met een opleidingendatabank, congresagenda, tools voor kennisdeling en een uitgebreide vacaturedatabank. Wij onderzoeken de mogelijkheden om deze activiteiten in de toekomst weer te activeren.

(Bij)blijven ...

Van een zorg- en welzijnsprofessional mag verwacht worden dat deze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen zijn of haar vakgebied. ZorgKrant.nl geeft o.a. dagelijks een algemeen nieuwsoverzicht m.b.t. de zorg en welzijnssector.

Positieve beeldvorming  

Plezier in het werk komt deels dankzij de waardering. Geld is hierin een onderdeel maar voor veel collega s is waardering in de vorm van een attentie, een positief woord en respect vaak net zo belangrijk. Waar relevant versterkt ZorgPortaal.nl met haar uitstraling en berichtgeving de positieve beeldvorming van het leren, werken en (bij)blijven binnen de sector!.