Creeren van een win - win situatie ...

CNH zet zich in voor het bevorderen van de kennisdeling binnen de Nederlandse  zorg- en welzijnssector. Daarnaast wil CNH als onafhankelijke organisatie een bijdrage leveren aan de positieve beeldvorming van het werken, leren en (bij)blijven binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector bevorderen.

Mede dankzij het grote aantal kanalen en de opgebouwde goodwill is CNH is een uitstekende partner om uw merk en activiteiten te profileren!

Wie en wat zoeken wij?

CNH is structureel op zoek naar middelen om haar doelstellingen en activiteiten breed uit te dragen. Naast financi le middelen en marketing ondersteuning zoekt CNH voor haar websites relevante en objectieve content in de vorm van thema s, kennistesten, etc.

Wat hebben wij te bieden?

Graag bieden wij maatwerk waarbinnen wij gezamenlijk zoeken naar een win-win situatie voor uw organisatie, CNH en onze doelgroep. Dit kan in verschillende vormen zoals logo vermelding, content integratie, etc.

Onze gedragscodes

CNH hecht veel waarden aan transparantie, objectiviteit en de privacy van haar bezoekers. Zo zijn advertenties herkenbaar als een gesponsorde boodschap en verstrekken wij geen e-mail adressen en gepersonaliseerde profiel gegevens zonder toestemming van onze bezoekers, etc. Lees voor meer informatie ook onze gedragscodes.

Meer informatie

Graag komen wij in contact. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Visser, voorzitter CNH.