nieuwsbrief deelInleiding:

Vanaf 1997 geeft CNH een gratis e-mail nieuwsbrief uit. Op dit moment zijn er drie versies:

  • Dagelijkse nieuwsbrief
  • Wekelijkse nieuwbrief
  • Nieuwsbrief voor partners en organisaties CNH

De dagelijkse versie gaat om circa 16:00 uur de deur uit en omvat een verwijzing naar de laatste vijf tot acht berichten van die dag. In de regel gaat het om de laatste actualiteiten m.b.t. de Nederlandse zorg en welzijnsector.

De wekelijkse versie wordt verstuurd in de nacht van zaterdag op zondag. Deze omvat vrijwel alle berichten van de afgelopen week en kan bestaan uit een verwijzing naar tientallen nieuwsberichten m.b.t. de Nederlandse zorg en welzijnssector.

De nieuwsbrief voor partners en organisaties CNH komt onregelmatig uit, afhankelijk van ons aanbod. Deze nieuwsbrief is primair opgezet om u te informeren over ontwikkelingen m.b.t. CNH en haar activiteiten.

Aan of afmelden:

U kunt zich aanmelden via deze link. Onderaan iedere nieuwsbrief staat een link om uw lidmaatschap per direct te stoppen.

Wijzigen van uw e-mail adres:

U kunt zich eventueel afmelden en opnieuw aanmelden. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar de helpdesk. Wij mogen alleen mutaties doorvoeren die afkomstig zijn van het bij ons geregistreerde e-mail adres.

Wel aangemeld maar geen e-mail ontvangen?

Helaas komt het voor dat spamfilters onze nieuwsbrief zien als ongewenste reclame en deze automatisch blokkeren. Bij gebruikers die gmail gebruiken komt dit vaker voor dan andere.

Kijk in uw spambox en/of raadpleeg hiervoor uw provider. Door het e-mail adres van de afzender (nieuwbrief@zorgkrant.nl) op te nemen binnen uw adresboek en/of  te markeren als gewenst kan dit vaak voorkomen worden.  

Oude nieuwsbrieven raadplegen?

Via het archief is het mogelijk om een aantal nieuwsbrieven terug te vinden en online te bekijken. Gebruik hiervoor deze link!